ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Λίγα λόγια για εμάς!

 

Το AccesStory.gr  ιδρύθηκε στο ξεκίνημα του 2017 από μια ομάδα νέων ανθρώπων με κοινό γνώρισμα την αγάπη για τη μόδα τόσο στο γυναικείο ,όσο και στο ανδρικό αξεσουάρ. Με βασική πεποίθηση πως ότι φοράμε πάνω μας είναι κι ένα κομμάτι του εαυτού μας, ένα μικρό κομμάτι της καθημερινής και προσωπικής μας ιστορίας ονομάσαμε το επιχείρημά μας AccesStory.

Σκοπός μας είναι να σας προσφέρουμε ποιοτικά κομμάτια  τα οποία να αναδείξουν και να τονίσουν τον ιδιαίτερο χαρακτήρα σας και την προσωπικότητά σας. Γι’αυτό το λόγο και είμαστε σε συνεχή αναζήτηση προμηθευτών τόσο από την Ευρωπαική ,όσο και από την παγκόσμια αγορά προσπαθώντας διαρκώς να σας προσφέρουμε μοναδικές και ξεχωριστές ιδέες που δύσκολα θα βρείτε αλλού.

Την ίδια στιγμή σαν λάτρεις του χειροποίητου κοσμήματος συνεργαζόμαστε με πληθώρα Ελλήνων μικροκατασκευαστών κοσμημάτων από κάθε γωνία της χώρας μας και φέρνουμε σε εσάς τις καταπληκτικές τους δημιουργίες.

Σας καλούμε λοιπόν να έρθετε  και να εξερευνήσετε τον κόσμο μας ,τον κόσμο του AcceSstory και να κάνετε ένα κομμάτι του δικό σας!